Uitstapje “Geniaal aan de Waal”

Het uitstapje “geniaal aan de Waal” is de afgelopen jaren al vele malen gepland en niet doorgegaan, meestal omdat het weer het niet toeliet.

Maar nu op 2 juli toch al voor de 2e keer. Ook was het dit jaar weer even spannend omdat –er niet zoals andere jaren zou kunnen gaan regenen- maar het misschien wel te warm zou worden. (31 graden).1 dag van te voren op onderzoek uitgegaan en een fantastische plek onder een groepje bomen gereserveerd.

Met 15 personen zijn we rond 10.00 uur vanuit Art-tics per fiets en auto vertrokken naar de plek van bestemming.  Schilderen, bouwen, spelen, zwemmen, zonnen en een overheerlijke picknick heeft deze dag weer tot een groot succes gemaakt en een must om ieder jaar te herhalen.

(Klik op een kleine afbeelding om een grotere te zien. Blader door de grote afbeelding door op het rechter- of linkergedeelte van de foto te klikken)

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.