Kerstmarkt Groesbeek 2010

Zondag 19 december stond Art-tics met 2 kramen op de traditionele kerstmarkt in het nieuwe activiteitencentrum van Pluryn in Groesbeek. De voorbereidingen voor de markt verliepen goed. We hebben dan ook al enige ervaring.

Zondagochtend 19 december zouden we met twee auto’s om 8.15 uur vanaf Art-tics vertrekken, maar vanwege de onbegaanbare wegen door de extreme sneeuwval werd het een uurtje later. Na een spannende maar ook mooie rit door het verstilde witte landschap bereikten we uiteindelijk de plaats van bestemming in Groesbeek.

Extreem winterweer
Ploeterend door de sneeuw versjouwden we de spullen uit de auto’s naar de kantine, waar we onze kraam moesten inrichten. Dat ging vlotjes. Vanwege het extreme winterweer bleken er geen bussen te rijden van en naar Groesbeek. Desondanks was het toch goed druk op de kerstmarkt. Bij onze kraam kwamen niet alleen kijkers maar gelukkig ook kopers.
De terugreis naar Art-tics, waar we de kerstspullen weer moesten uitladen, werd een even spannende onderneming als de heenreis, want het was opnieuw gaan sneeuwen. Al met al was het een gezellige dag.

(Klik op een kleinere afbeelding om een grotere te zien. Blader door de grote afbeeldingen door op het rechter- of linkergedeelte van de foto te klikken.)

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.