Verslag surprise-workshops op 22 december

Ter afsluiting van het kalenderjaar vond op woensdag 22 december bij Art-tics weer de jaarlijkse ‘surpriseworkshopsdag’ plaats. “Surprise”, omdat vantevoren nog niet bekend was welke activiteiten er gedaan zouden worden. Pas op de ochtend zelf, konden cursisten zich voor 1 van de vijf workshops inschrijven. De opkomst van deelnemers was groot, er waren 30 personen.

Om kwart over 10 werd gestart met de verschillende workshops, waarin de deelnemers kennismaakten met technieken die niet op het cursusrooster van Art-tics staan. Het werd een gezellige creatieve ochtend. De tijd vloog om.
Rond half 1 stopten de activiteiten. Gezamelijk werd er opgeruimd en werd het atelier gezellig in kerstsfeer ingericht voor de afsluitende lunch met soep en broodjes. Rond een uur of drie ging iedereen tevreden en voldaan naar huis.

Lees verder voor een foto-verslag van de workshops:

(Klik op een kleinere afbeelding om een grotere te zien. Blader door de grote afbeeldingen door op het rechter- of linkergedeelte van de foto te klikken.)

LICHTOBJECT
Niet alleen met Kerst maar ook alle andere dagen van het jaar brengt dit lichtje sfeer in je huis.


PAPIERKUNST
Het is dit keer vooral goud wat er blinkt. Door middel van een speciale techniek ontstaan er allerlei decoratieve werkjes om bijv. kadootjes mee te versieren.


BONTE PAPIERCOLLAGE
“Schilder”  eens met ander materiaal, en componeer zo, al scheurend, knippend en plakkend,  je eigen veelkleurige kunstwerk.


SNAPSHOT
Op de wijze van Berend Strik wordt een  zelfgekozen (zelf)portret of stukje omgeving gefotografeerd zodat het met textiele materialen bewerkt kan worden


ACTION-PAINTING
Spetter pieter pater, ik kom een drippel later.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.