Cursus foto’s bewerken in de stijl van Berend Strik

Na het succes van de “surprise”-workshop op 22 december 2010, zijn we eind januari gestart met de cursus foto bewerken met textiele materialen in de stijl van Berend Strik. Gepland was een cursusduur van 6 weken, maar het enthousiasme was zo groot, dat er nu, in april, nog steeds door een groep van 10 cursisten aan gewerkt wordt.

Grotere werkstukken op A4 formaat, zoals een foto uit iemands kinderjaren, een zelfportret, een madonna enz. zijn erg arbeidsintensief en vragen dus veel tijd. De cursisten vinden het een rustgevende activiteit en mede dankzij het opgebrachte geduld wordt het eindresultaat prachtig.

Inmiddels worden ook kleinere afbeeldingen zoals bloemen, schelpen, en stenen bewerkt met transparante stoffen, fel gekleurde of metallic stiksels en soms ook kraaltjes. Deze werkstukjes zijn een welkome aanvulling als cadeauartikel voor onze winkel.

Voorlopig gaan we hier dus lekker mee door. Wie weet wat voor een toepassing er nog meer uitkomt!

Met dank aan Berend.

(Klik op een kleine afbeelding om een grotere te zien. Blader door de grote afbeeldingen door op het rechter- of linkergedeelte van de foto te klikken)

De cursus


Eindresultaten

 

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.