Uitstapje naar de beeldentuin in Cuijk

cuijk_beeldentuin1Dinsdag 14 juni zijn we met een groep vanuit Art-tics voor het 3de jaar op rij naar de beeldentuin in Cuijk geweest. Behalve dat er een aantal nieuwe beelden stond, kon je nu ook door een Heemtuin lopen. Hierin staan planten, heesters en bomen die geplant zijn om te gebruiken in huis, tuin en keuken. Zowel het bezoek aan de beeldentuin als aan de heemtuin was wederom de moeite waard.  

Naast de beeldentuin staat de Martinuskerk. Deze is normaliter niet toegankelijk voor publiek, maar omdat er zich een paar duiven in de kerk bevonden, waren de deuren nu open. Men hoopte dat zo de duiven weer naar buiten zouden vliegen. Voor ons was er nu de mogelijkheid om ook een kijkje in de kerk te nemen.
Twee dappere leden van onze groep hebben ook nog de de toren van de kerk beklommen.

 Als afsluiting van dit uitstapje zijn we neergestreken op een gezellig terrasje in het centrum van Cuijk.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.