Art-tics op twee kerstmarkten

Op zaterdag 17 december hebben we een kraampje opgezet op de kerstmarkt in Villa Salatiga aan de Sterrenschansweg in Nijmegen. Ondanks de mooie vuurkorfjes vonden we het toch te koud om buiten te staan. We hebben onze spullen dan ook neergezet in de monumentale hal van de villa. Een mooier decor hadden we ons niet kunnen wensen.
Het was de eerste keer dat er een kerstmarkt werd gehouden op Villa Salatiga. Onze verwachtingen over de bezoekersaantallen waren dan ook niet erg hoog. Het liep weliswaar geen storm, maar er was een gezellige aanloop van bekenden van de Villa-bewoners en omwonenden. De kerstsfeer werd compleet gemaakt door oliebollen, gluhwein en muziek.

Op zondag 18 december waren we weer op de traditionele kerstmarkt van Pluryn in Groesbeek. Zoals gebruikelijk was het hier een enorme drukte. De bezoekers schuifelden achter elkaar aan. De hele middag waren er optredens en soms konden we elkaar dan ook nauwelijks verstaan. De kinderen die deelnamen aan de workshop ‘kerstballen versieren’ lieten zich echter niet van de wijs brengen. Aan het eind van de middag waren dan ook alle kerstballen op.

Het was een mooi weekend voor Art-tics en leuk om te merken dat er zo veel belangstelling was voor onze artikelen. Hopelijk volgend jaar weer!

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.