Verslag surprise-workshops op 21 december

De kerstlunch ter afsluiting

Creatieve afsluiting
Om het kalenderjaar 2012 op een creatieve manier af te sluiten vond op vrijdag 21 december bij RIBW Art-tics weer de jaarlijkse ’surpriseworkshopsdag’ plaats. “Surprise”, omdat vantevoren nog niet bekend was welke activiteiten er gedaan zouden worden. Pas op de ochtend zelf, konden cursisten zich voor 1 van de vier workshops inschrijven. Er waren 21 deelnemers.

Kerstlunch ter afsluiting
Om kwart over 10 werd gestart met de verschillende workshops, waarin de deelnemers kennismaakten met technieken die niet op het normale cursusrooster van RIBW Art-tics staan. Het werd een gezellige creatieve ochtend.
Rond half 1 stopten de activiteiten. Gezamelijk werd er opgeruimd en werd het atelier gezellig in kerstsfeer ingericht voor de afsluitende lunch met soep en broodjes. Rond een uur of drie ging iedereen tevreden en voldaan naar huis.

(Klik op een kleinere afbeelding om een grotere te zien. Blader door de grote afbeeldingen door op het rechter- of linkergedeelte van de foto te klikken.)

Lichtdecoratie
Een lichtpuntje voor in je woonkamer met swingende decoraties:

Puntentekening
Met draad en spijkertjes maak je een bijzonder kunstwerk:

Karikatuurtekenen
Teken een andere met een knipoog en vervorm de werkelijkheid:

Miniatuurschilderen
Klein maar fijn, van klassiek tot abstrakt , van postzegel tot briefkaart:

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.