Zaterdag 15 december, kerstmarkt op Salatiga

Op zaterdag 15 december stond RIBW Art-tics met een kraam met cadeautjes op de kerstmark in de kapel van Villa Salatiga. We waren in goed gezelschap want ook verschillende bewoners van de Villa hadden kraampjes met Kerststukjes, schilderijtjes en kaarten.

Villa Salatiga ligt in Nijmegen-Oost en vanuit de tuin is er een prachtig uitzicht over de Ooij. Het onderhoud van de tuin wordt gedaan door bewoners van de villa en andere cliënten van de RIBW. In en rondom de villa worden ook andere dagbestedingsprojecten gedaan voor mensen met een psychiatrische achtergrond.

(Klik op een kleinere afbeelding om een grotere te zien. Blader door de grote afbeeldingen door op het rechter- of linkergedeelte van de foto te klikken.)

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.