De verhuizing in beeld

De medewerkers en vrijwilligers van Art-tics hebben met man en macht gewerkt om de verhuizing in goede banen te leiden.  We hadden maar een week de tijd om de Stijn Buysstraat leeg te halen, te verhuizen en de nieuwe locatie in te richten. Zelfs in het weekend is er doorgewerkt om er voor te zorgen dat op dinsdag 24 september de cursussen weer van start konden gaan. We willen graag ook iedereen bedanken die tijdens de verhuisweek hebben geholpen en ervoor hebben gezorgd dat de verhuizing een succes is geworden.

Als je gaat verhuizen kom je er vaak pas achter hoeveel spullen je kunt verzamelen in de loop van de tijd. Meer dan 140 grote rode verhuisbakken zijn er ingepakt. Het was een hele klus. Gelukkig was er een verhuisbedrijf voor het grotere sjouwwerk. Twee dagen hadden ze nodig om alle spullen te verplaatsen naar de Cronjéstraat en de Graafseweg.  Daarna bleef er een kaal en verlaten Stijn Buysstraat achter.

De Stijn Buysstraat was helemaal leeg in tegenstelling tot de nieuwe locatie. Waar moeten we beginnen werd er wel gedacht bij het aanblik van alle spullen. Alle verhuisbakken konden weer uitgepakt worden en de spullen moesten een nieuw plekje krijgen.

Helemaal spannend was het verhuizen van de grote oven. Een ontzettend zwaar object wat ook nog eens kwetsbaar is. Gelukkig wisten de professionele verhuizers er wel raad mee.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.