Portretworkshop en expositie Art-tics en Hobbycentrum Nijmegen Oost

Donderdag 9 april vond om 13.00 de feestelijke opening van de expositie van het Kwartiermakersfestival plaats in de exporuimte van de Lindenberg. De expositie is te bezichtigen in de Lindenberg  t/m 25 april. Op vrijdag 1 mei is deze expositie ook te zien tijdens het kwartiermakersfestival bij LUX.

Deelnemers van Hobbycentrum Nijmegen Oost en deelnemers van kunstwerkplaats Art-tics (onderdeel van RIBW Nijmegen en Rivierenland) zijnsamen twee middagen aan het werk geweest met deze mooie portretten als resultaat.

De FotoStudio van het RIBW doet mee aan het festival door met haar mobiele fotostudio “kwartier te maken” op verschillende locaties in Nijmegen. De foto’s zijn nog persoonlijker gemaakt door een zelf geschreven tekst van de geportretteerde.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.