Schloss Moyland

17 juni was het dan zover, ‘het gezamenlijke uitje van art-tics en de fotostudio’. De reis ging naar museum Schloss Moyland in Duitsland en is georganiseerd door de stagiaires van art-tics en de fotostudio.

We hebben bij aankomst eerst geluncht in de buitenlucht in de buurt het museum op een grasveld. Na de lunch zijn we naar het museum gegaan. Het museum is gevestigd in een oud kasteel met een grote tuin er om heen. In de tuin waren verschillende beelden te bezichtigen. Ook was er een kruidentuin met een groot scala aan verschillende kruiden waaronder ook giftige.

Ook was er een foto expositie van Lori Nix. Ze neemt de kijker met haar foto’s mee naar verzonnen plekken, die op het bestaan van weleer wijzen, en op de verworvenheden van de menselijke beschaving op aarde.

Al met al een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.